Advertisement

Bohuš Matuš Svatba : Bohuš Matuš - eXtra.cz - Pár, který dělí věkový rozdíl 30 let, stvrdí svou lásku svatbou.

Bohuš Matuš Svatba : Bohuš Matuš - eXtra.cz - Pár, který dělí věkový rozdíl 30 let, stvrdí svou lásku svatbou.. Svatba jako dárek k narozeninám: Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Dnes odpoledne se vzali v rodinném parku krtkův svět v praze. Bohuš matuš prožívá svůj velký den. Bohuš matuš s lucií si dali opravdu záležet a celý obřad pojali v růžových a bílých odstínech.

Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. 17.8.1973 (47 let) písek, československo. Opravdu moc si vážím toho, že mi za svědka jde nejváženější šéf hudebního průmyslu, doktor františek janeček. Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši.

Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka: Svatba bude! A co ...
Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka: Svatba bude! A co ... from img.blesk.cz
Bohuš matuš s přítelkyní luckou herminapress. Července 2019 bohuš matuš s lucinkou: Nové partnerce lucii je čerstvých šetnáct let a matuš s ní nyní plánuje svatbu! Vztah bohuše matuše zvedá ze židlí i jeho nejvěrnější fanoušky. 17.8.1973 (47 let) písek, československo. Z oblíbeného muzikálového zpěváka s nepřehlédnutelnou pleší je ženatý muž. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka. Růžová byla nejen malá natálka, ale i dort a květinová výzdoba.

A absolonová zaplatila za hornu dluhy

„budeme se brát v krtkově světě v horních měcholupech. Zpěvák bohuš matuš a lucie palkaninová jsou manželé. Bohuš matuš (47) nestačí své okolí překvapovat. Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. Bohuš matuš prožívá svůj velký den. Na jejich velkém dnu jsme nesměli chybět, a tak vám přinášíme exkluzivně fotky z příprav jejich svatby. Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje. Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Jejich svatba navíc měla velmi příjemný bonus: Zpěvák bohuš matuš (47) se dočkal svého svatebního dne, kdy zároveň plní přání své snoubence lucii palkaninové, která slaví 18. Z oblíbeného muzikálového zpěváka s nepřehlédnutelnou pleší je ženatý muž.

Nové partnerce lucii je čerstvých šetnáct let a matuš s ní nyní plánuje svatbu! Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí? Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní: V médiích se ale více probíral jeho vztah s nezletilou lucií palkaninovou, se kterou měl dítě ještě předtím než dosáhla plnoletosti.

Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ...
Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ... from m.actve.net
Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Ve středu odpoledne si známý český zpěvák bohuš matuš (47) vzal za ženu čerstvě plnoletou lucii palkaninovou (18). Na jejich velkém dnu jsme nesměli chybět, a tak vám přinášíme exkluzivně fotky z příprav jejich svatby. Jejich svatba navíc měla velmi příjemný bonus: Zpěvák bohuš matuš se po několika letech ve velkolepých muzikálových projektech fantom opery a ples upírů vrací k sólové dráze. Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. Bohuš matuš prožívá svůj velký den. Pár, který dělí věkový rozdíl 30 let, stvrdí svou lásku svatbou.

V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou.

Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí? Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Upload here ∧ jump back to top ∧. Bohuš matuš s lucií si dali opravdu záležet a celý obřad pojali v růžových a bílých odstínech. Bohuš matuš splní své partnerce lucii další přání. Svatba jako dárek k narozeninám: Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. 17.8.1973 (47 let) písek, československo. Tři měsíce po narození dcery začal připravovat svatbu. Dnes nastala vytoužená chvíle, kdy si zpěvák bohuš matuš (47) a jeho partnerka (17) lucie řekli své zásadní „ano. Bohuš matuš do toho praštil! Matuš pojal za manželku výrazně mladší lucinku, maminku jejich dcery natálky.

Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží. Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku! Své ano řekla hvězda reality show štiky (2018) na. Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje. Bohuš matuš prožívá svůj velký den.

Bohuš Matuš s Lucinkou.
Bohuš Matuš s Lucinkou. from img.cncenter.cz
Tři měsíce po narození dcery začal připravovat svatbu. V anketě český slavík 2003 se dokonce umístil na třetím místě. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček, lucii muzikálová herečka monika sommerová. Růžová byla nejen malá natálka, ale i dort a květinová výzdoba. Právě dnes se oženil se svou partnerkou a matkou své dcerky lucií matušovou, dříve palkaninovou, která zároveň slaví 18. Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou. Dnes nastala vytoužená chvíle, kdy si zpěvák bohuš matuš (47) a jeho partnerka (17) lucie řekli své zásadní „ano.

Dnes odpoledne se vzali v rodinném parku krtkův svět v praze.

Trochu schizofrenní změny nálad zpěváka opravdu působí všelijak. „budeme se brát v krtkově světě v horních měcholupech. V anketě český slavík 2003 se dokonce umístil na třetím místě. Útočí s ní na lucernu. Matuš pojal za manželku výrazně mladší lucinku, maminku jejich dcery natálky. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého kamaráda, podnikatele josefa roušala, kterému park patří. Upload here ∧ jump back to top ∧. Z oblíbeného muzikálového zpěváka s nepřehlédnutelnou pleší je ženatý muž. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová matušová (18) jsou manželé. Contact bohuš matuš on messenger. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou. Просмотров 162 тыс.3 года назад.

Posting Komentar

0 Komentar